Barion Pixel

Kategóriák

Keresés

Címkék

2023.05.08. 17:55 Sz Kriszti
0 hozzászólás

Új weboldalunkon Magyarország legtapasztaltabb hazai esport oktatóitól tanulhatod kedvenc játékod. Az esztétikusabb megjelenés mellett egyszerűsödik az edzésekre jelentkezés menete, sőt új edzőkkel és játékokkal is bővülünk!

Megújult szolgáltatásaink:

  •  Aki úgy érzi, szeretne a saját egyéni játékának fejlesztésére időt szánni, azt mostantól szívesen várjuk 1 on 1 személyi edzésekre. Itt az edző az edzés teljes időtartama alatt, csak RÁD koncentrál!
     
  • Ha csapatban fejlődnél és új társakat szereznél nagy szeretettel várunk a csoportos kurzusainkra. Csatlakozz egyénileg vagy 1-2 ismerősöddel és tanulj közösen a veled hasonló szintű játékosokkal együtt. A kurzusok 4 alkalmat foglalnak magukba (ált. hetente 1 alkalom, 4 héten keresztül)
     
  • Esetleg van már egy saját csapatod és közösen tanulnátok? Bizonyos edzőink teljes csapatok alkalmi mentorálását is vállalják. Így tehát ha úgy érzed, hogy jól jönne az útmutatás, egy-két ötlet egy tapasztalt külső szemlélőtől, a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia most már erre is megoldást nyújt nektek!
     
  • A továbbiakban lehetőség van szintfelmérő edzést is kérnie azoknak, akik még nem jártak nálunk, vagy nem biztosak abban, hol is tart tudások. Segítünk eligazodni és továbblépni az e-sport világában. Az edzés után akár a szülőkkel is megbeszéljük, hogyan érdemes kamatoztatni a játékkal eltöltött időt.
     
  • Akadémiánk új weboldalán elérhető Magyarország első LoL duó keresője. Csatlakozz közösségünkhöz és böngéssz a játékosok között. Találd meg a tökéletes LoL duó partnered és hódítsátok meg együtt az Idézők szurdokát!
     
  • Hűségedet megháláljuk. Minden foglalásod és vásárlásod után Legion pontokat írunk jóvá, melyekkel később akár fizethetsz is! (Ha a gyűjtött pontok fedezik a vásárlásod értékét)

Az edzések továbbra is ONLINE zajlanak Discordon, így otthonod kényelméből fejlődhetsz a mi segítségünkkel!

Légy te a Lenovo Legion Honvéd következő bajnoka!

Bármilyen kérdés esetén keress minket elérhetőségeink valamelyikén.